Visokokvalitetni kuhinjski uređaji
dizajnirani i osmišljeni za vas u Australiji
 
"Kao što izreka kaže: plati KVALITETU i KVALITETA će odoljeti zubu vremena" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
Optimum Često postavljena pitanja
 

Koje funkcije ima Optimum?

KUĆNA UPOTREBA: S viišenamjenskim oštricama i brzinom koja dostiže zapanjujućih 48,000 rpm, Optimum© Blender može izvršiti niz različitih načina pripreme hrane, poput blendanja, sjeckanja, izrade pirea, rezanja, miksanja, mljevenja, grijanja, smrzavanja i tučenja različitih vrsta hrane. Optimum može blendati sve od voća do povrća, zrna kave, leda, različitih začina, kao i mesa, tako da bilo da želite napraviti finu toplu juhu ili veliku zdjelu sladoleda, lijepi zeleni smoothie ili cijeli obrok, Optimum je pravi izbor za vas. Snažan motor i jako brza oštrica se mogu nositi sa smrznutom i vrelom hranom, kao i slasticama sobne temperature. Optimum je definitivno jedan od kućanskih aparata koje karakterizira izvrsnost i jedinstvenost. 

KOMERCIJALNA UPOTREBA: Optimumov motor od 2,238 - 2,611 Watta može istrpiti dugotrajnu upotrebu u kafići s prirodnim sokovima, u lomljenju leda i pravljenju najukusnijih smoothieja i sokova u sekundi. Nema prolijevanja i žvakanja kad koristite Optimum, brzina i snaga motora vam garantiraju da će svako piće biti izblendano do glatke teksture, i da će vaše mušterije biti zadovoljne. Optimum je opremljen s pločom za automatsko blendanje koja se može namjestiti na 20, 35 ili 45 sekundi, ima kontrolu brzine, te dopušta korisniku da napravi piće bez da bdije nad blenderom, sve samo stiskom tipke. I delikatnije funkcije su moguće pritiskom na birač. Lijepo i jednostavno!Što Optimum čini različitim od drugih kućnih blendera? 
Optimum je blender komercijalne kvalitete, što znači da funkcionira bolje i traje dulje od običnih kućnih blendera dok izrađuje sokove kupovne kvalitete i obroke kakve možete dobiti u restoranu. 

Obični kućni blenderi nisu snažni kao svaki Optimum, i ne mogu uvijek izvršiti sve kuhinjske zadatke. Kad kupujete blender, postoje tri komponente na koje morate paziti: snaga motora, brzina oštrice i razina buke. Optimum motor je nevjerojatan, i može imati snagu do 2,611 Watta. Oštrice se mogu vrtiti brzinom do 48,000 rpm, a razina buke je minimalnih 80-90 decibela.


Što ako blender ne ispuni moja očekivanja?

Tvrtka kupcima trenutno nudi probni period, s opcijom povrata blendera u roku 30 dana od dana izdavanja računa, tako da možete dobiti puni povrat. Ovo vam omogućuje da isprobate blender u svojoj kuhinji prije nego odlučite želite li ga zadržati. Ovime iskazujemo povjerenje u kvalitetu i performanse naših blendera. Drugi poticaj koji Froothie trenutno nudi je priličan popust od više od 40%. Ovo sniženje cijene je ciljano zbog izgradnje reputacije brenda u Australiji i inozemstvu, izgradnje prepoznatljivosti i postajanje glavnim konkurentom u monopoliziranoj industriji.
 


Zašto je Optimum skuplji od običnih kućnih blendera?

Optimum ima status proizvoda s komercijalnom kvalitetom, kao i blendera koji je jako izdržljiv. U cjenovnom rasponu od 431$-641$, možda se čini skupljim od većine kućnih blendera, ali je jako kvalitetan uređaj koji će vam trajati cijeli život (10-godišnje kućno jamstvo). Time će zasigurno postati vaš Broj 1 pomoćnik u kuhinji. Naposlijetku, kaže se "uštedi novac, ali ne žrtvuj kvalitetu". Optimum definitivno prenosi taj koncept u stvarnost.

 

 

Kakav je Optimum u usporedbi s običnim procesorima hrane?

Optimum je kroz dugi niz godina dizajniran tako da bi osigurao da može izvesti više funkcija blendanja nego obični procesor hrane, s ciljem da ispuni, pa i nadmaši sva vaša očekivanja. Montaža sa 6 oštrica se može rotirati zapanjujućom brzinom, tako da Optimum izvršava sve zadatke pripreme hrane bez umanjivanja učinkovitosti, a i dalje ga je lako očistiti i njime rukovati. 

Opcija sjeckanja hrane je dostupna i kad koristite Optimum za postepeno sjeckanje hrane, tako da ne bude previše samljevena.  


Kako mehanizam pripreme vruće/hladne hrane radi u Optimumu?

Optimum je jedinstven kućanski aparat koji može zalediti sladoled ili podgrijati juhu. Za obradu vruće hrane, Optimum dolazi s opcijom blendanja hrane pri VISOKOJ brzini, vrteći šest oštrica od nehrđajućeg čelika brzinom od 44,000-48,000 rpm, stvarajući toplinu trenjem. U samo nekoliko minuta, juha ili druga hrana može biti poslužena da se još pari od vrućine. Što se tiče hladnih sastojaka, zahvaljujući tim istim brzinama oštrice, smrznuta hrana se melje nevjerojatnom brzinom, tako da se nema vremena otopiti, a istovremeno se miks hrane može ponovno zamrznuti.

Molimo imajte na umu da komercijalna funkcija Optimum blendera na 20, 35 i 45 sekundi omogućava da se naprave glatka pića i smoothieji koji se neće zagrijati. Ova funkcija, dostupna samo u komercijalnim blenderima, dopušta Optimumu da radi na različitim brzinama, automatski se usporavajući ili ubrzavajući tako da se ne stvara toplina zbog trenja.
 


Koje upute za čišćenje trebam pratiti kad je u pitanju Optimum?

Optimum je kućanski aparat kojeg je veoma lako čistiti. Za kafiće s prirodnim sokovima koji rade sokove i smoothieje, brzo ispiranje vodom je sve što je potrebno. Pri izradi malo sofisticiranijih jela, poput juha ili umaka, upalite aparat na visoku brzinu, od 30 do 60 sekundi, dok je vrč napunjem toplom vodom i deterdžentom. Zatim isperite i posušite.

Što se tiče ostalih površina, obično brisanje vlažnom krpom je dovoljno. Molimo imajte na umu da Optimum nije siguran za perilice posuđa. Molimo, izbjegavajte korištenje abrazivnih sredstava i krpica za čišćenje.


Dolaze li recepti uz Optimum?

Budući da ćete u rukama imati tako moćan uređaj za kuhanje, Froothie svim svojim kupcima daje odličnu kuharicu od 83 stranice, punu najfinijih pića i jela. Vaš Optimum može proizvoditi svakakva jela, od ukusnih maslaca od orašastih proizvoda, do gurmanskog sladoleda, umaka i vrućih juha, te različitih smoothieja punih nutrijenata za svaki dan ljeta. Samo nebo je granica, i bez želje da vam namećemo išta, Froothiejeva kuharica će vam otvoriti nove vidike kad je u pitanju okus, jer je svaki recept posebno prilagođen za Optimum. 

Za komercijalne kupce, Froothie nudi odličan, a jednostavan recept kao vodič za izradu smoothieja i razbijanje leda u kafićima s prirodnim sokovima. Recept su razvili naši najiskusniji članovi koji su i razvili franšize kao što su Boost Juice i Pure Natural. 


Razbija li Optimum stijenke stanice da bi oslobodio enzime?

Da, Optimum razbija stijenke stanice sirove hrane tako da enzimi budu bio-dostupni. Kad nema potrebe za razbijanjem velikih molekula hrane, crijeva imaju manje posla. Više energije se koncentrira u druge organe koji su možda bolesni ili zatrovani. Vrijedni nutrijenti zatvoreni unutar pulpe, kore i sjemenki voća i povrća se ne mogu jednako lako apsorbirati samo žvakanjem hrane. Optimum razbija ovu hranu u mikroskopske čestice da bi oslobodio njihove nutritivne dobrobiti, kao i ukusne okuse.
 


Koja je razlika između različitih Optimum modela?

Optimum 9200 - 2nd Generation je savršen za izradu smoothieja, sokova, maslaca od orašastih proizvoda, vrućih juha, sladoleda, salse, umaka, itd. Optimum 9200 - 2nd Generation dolazi s opcionalnim 10-godišnjim jamstvom, a budući da je blender komercijalne kvalitete, trajat će vam puno godina bez ikakvih problema
 
Optimum 9400 je identičan Optimum 9200 - 2nd Generation, izrađen koristeći iste visokokvalitetne izdržljive dijelove. Glavna razlika je u funkcionalnosti: brojčanik (9400) umjesto tipki (9200 - 2nd Generation), kao i duže oštrice i napredniji motor za Optimum 9400.
 
Prednosti brojčanika kod modela 9400 su više kontrole, a prednosti tipki kod modela 9200 - 2nd Generation su funkcija s automatskim brojilom vremena koje je odlično za brzu izradu smoothieja i sokova. Oba modela dolaze sa 6 oštrica dužih nego u bilo kojem drugom blenderu, što vam omogućuje superiorno sjeckanje, rezanje i mljevenje, savršeno za kućnu upotrebu. Funkcija brojila vremena za 9200 - 2nd Generation je još jedna odlična značajka za korisnike koji nemaju vremena i žele brzo pripraviti smoothie!
 
Optimum 9900/9900A je moćan aparat komercijalne namjene za kafiće s prirodnim sokovima koji dnevno naprave stotine pića. 9900/9900A je moćniji i brži od bilo kojeg blendera u industriji, i može vršiti iste funkcije koje su već nabrojane, samo je malo brži. Dodatna snaga ne utječe na razliku kad se koristi kod kuće, ali je velika prednost za naše velike komercijalne mušterije. Malo veća brzina (44,000 nasuprot 48,000 rpm) ne radi razliku u samom procesu blendanja. 9900/9900A je primarno dizajniran za pića, i dok može vršiti iste funkcije kao 9200 - 2nd Generation i 9400 u kući, nije dizajniran za tu namjenu.
 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Ponosni distributeri Optimum kućanskih aparata za Novi Zeland.
PayPal Logo

 

 

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
    VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM