Visokokvalitetni kuhinjski uređaji
dizajnirani i osmišljeni za vas u Australiji
 
"Kao što izreka kaže: plati KVALITETU i KVALITETA će odoljeti zubu vremena" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Standard kvalitete

 

Proizvođači

Za Optimum® koristimo najbolje dostupne proizvođače za proizvodnju naših visoko kvalitetnih blendera, sporih sokovnika i procesora hrane, kao i našu ekskluzivnu tvornicu svjetske kvalitete u Tajvanu. Naše opskrbljivače podliježemo najboljoj kontroli kvalitete prije nego uvedemo proizvod. Naše tvornice za proizvodnju su odobrene s ISO9001 i proizvodi su dobili UL, CE, EMC i IEC akreditaciju.

Optimum je provjerena marka, a naše tvornice imaju kombinirano znanje i reputaciju razvijanu preko 120 godina u industriji. Nastavljamo zahtijevati kvalitetu u našem poslovanju, te stvoriti proizvod koji odgovara našim preciznim standardima. Za Optimum® zapošljavamo vješt tim za porijeklo koji rade s opskrbljivačima na obostrano zadovoljstvo, te blisko surađuju s našim opskrbljivačima sa zajedničkim ciljem da budemo još više fokusirani na osiguravanje kvalitetnih proizvoda. 

 
Kvaliteta prije svega

Ponosimo se time što dostavljamo izvanredan i superioran raspon proizvoda. Radije se usredotočujemo na izvrsnu kvalitetu i proizvoda i usluga, nego da se natječemo samo s cijenom. Uvjereni smo u našu sposobnost da pružimo bolje uvjete jamstva nego drugi proizvodi na tržištu, da dopustimo našim kupcima da naprave informiran izbor temeljen na izvrsnoj pouzdanosti i cijeni. 

Ponosni smo što kvaliteta naših proizvoda sa širokim izborom opcija i superiornom službom za korisnike nastavlja poboljšavati naš brend. Nastavljamo povećavati listu naših zadovoljnih kupaca. Predani smo u želji da vam pomognemo olakšati svaki dan, da bude malo lakši, kreativniji, i pun okusa, pomoću inovativnog stila i funkcija naših blendera, sokovnika i procesora hrane. 

Naš fokus na kvalitetu i trajnost znači da je svaki kućanski aparat izrađen precizno, potpuno testiran u našim tvornicama prije nego se pošalje našim distributerima, i ponovno testiran prije nego se pošalje kupcima. Naša podrška za poslije kupnje je neusporediva, a planiramo pokrenuti i prvi svjetski online centar koji kupcima nudi instantnu podršku tijekom cijelog životnog vijeka njihovih blendera. 

 
Testiranje proizvoda

Svaki novi proizvođač je obavezan predati sve certifikate o svom poslovanju i procesu provjere kvalitete, a mi smo neumitno pregledali i proveli inspekciju svakog aspekta poslovanja prije nego su postali odobreni opskrbljivači. Ažurirani izvještaji su obavezni da bismo dobili nove CE i EMC certifikate svake dvije godine za Optimum®.

Naši neumitni zahtjevi obvezuju da se testiranja provode u globalno prepoznatim laboratorijima i s certifikacijskim partnerima koji osiguravaju da se održava najbolja kvaliteta standarda. Osim toga, naši opskrbljivači nas svake godine obaviještavaju o ažuriranjima ISO9001 inspekcije da bismo osigurali da se oni pridržavaju najboljih standarda provjere kvalitete u svojim vlastitim procesima. 

Naša pažnja oko detalja je besprijekorna, od najmanjeg vijka do motora u našim kućanskim uređajima do pakiranja naših proizvoda. Sve se metodično planira, provjeravaju se uzorci i sve se testira prije nego se proizvod pusti na tržište. 


Odobrenja

Tražimo da testiranja za Standarde kvalitete i Sigurnost obave SGS. SGS su jedna od najvećih i najpoštovanijih tvrtki koje se bave standardima praćenja kvalitete, te provode temeljite i nepristrane izvještaje za sve proizvode. Ne štedimo kad je u pitanju osiguravanje ne samo vrhunske kvalitete naših proizvoda, nego i sigurnost za bilo koje tržište u svijetu.


Usporedba

Značajno ulažemo u kompetitivnu analizu tržišta, vodimo kontrolirane usporedbe konkurentskih proizvoda s našima, čak toliko da rastavimo svaki motor i testiramo aspekte poput otpornosti i trajnosti. Za razliku od mnogih naših kompetitora, rezultati ovih testova se temelje na stvarnoj učinkovitosti u radnoj okolini.


Podrška

Počevši od naše vrhunske službe za korisnike, Optimum® koristi samo distributere kojima je služba za korisnike i podrška na prvom mjestu. Tako smo predani podršci za korisnike da redovito provodimo nasumične provjere koristeći tajne kupce, testirajući njihovu predanost podršci kupaca i njihovom poznavanju naših proizvoda. 

Možemo ponuditi i najbolja jamstva u industriji za naše proizvode. Ovo samopouzdanje dolazi iz činjenice da su naši proizvodi napravljeni od materijala vrhunske kvalitete, te da se minimalno vraćaju zbog kvarova. Kad se nađu tvornički kvarovi, provodimo temeljitu istragu procesa proizvodnje koji otkriva problem i osigurava da se taj problem odmah riješi.

 
Konstantno poboljšavanje

Ne samo da smo stalno posvećeni poboljšavanju svog brenda, nego ga koristimo da govori sam za sebe pri prodaji naših proizvoda. Obećanja koja dajemo su opravdana kvalitetom proizvoda i predanošću našeg tima. Konstantno poboljšavanje je naš posao, ne samo odjel tvrtke ili politika. 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Ponosni distributeri Optimum kućanskih aparata za Novi Zeland.
PayPal Logo

 

 

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,Australia
    VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM